Som Consultors d'Empresa per a PIMEs

Pensant Com Un Client.

La clau d’un bon servei està en posar-se al lloc del client, no pas en intentar vendre productes o serveis.  Entenent com ets, què necessites, quin és el teu entorn i les teves circumstàncies… i llavors proposar. I tot això ho fem amb molt d’entusiasme, esforç, carinyo i professionalitat, aportant tota la nostra experiència. Perquè ens agrada la nostra feina i esperem que a tú també.

Els ingredients de l’èxit en cadascun dels nostres projectes son…

0%
de total atenció
per entendre perfectament el que necessites
0
cullarades de realisme
per ser-te realment útils
0mil
hores de recerca
per trobar tots els factors determinants
i... 0
cafès
per no defallir fins al final

Som diferents…

Això ho diem tots, sí… però nosaltres podem demostrar-t’ho ensenyant-te com ens agrada treballar, mostrant-te la nostra particular visió de què ha de ser una consultora i com s’ha de relacionar amb tu, i explicant-te la nostra filosofia de treball: simple, directe, parlant clar i de tu a tu. I amb un objectiu concret al final del camí: resoldre el teu  problema, solucionar el teu repte, sinó no estem fem bé la nostra feina.

Stratega Consultants no ens agrada parlar de projectes sinó de clients; ni ens agrada vendre informes, reports, estudis i propostes, sinó buscar solucions als problemes. Un client content és un consultor satisfet i orgullós de la seva feina.

… i ens agraden els reptes.

Som curiosos per natura, inquisidors amb els fets, creatius en la recerca de solucions i ens agraden els reptes. Per això alguns vàrem deixar les empreses en les que treballàvem i ens hem enfocat en ajudar als altres, compartint el nostre bagatge i els coneixements adquirits.

Per a nosaltres, CADA CLIENT ÉS UN MÓN i l’abordem com a tal. Cada cas te les seves particularitats, el seu mercat, les seves limitacions, les seves expectatives i el que és més important, la seva idiosincràsia, per tant, és com començar de nou a cada moment. I això ens dona vida!

Fa uns anys que donem voltes.

Tots els que formem Stratega Consultants fa anys que rodem pel món empresarial. Alguns hem treballat en multinacionals, altres en PIMEs. Hem treballat aquí a casa, també a l’estranger. Alguns dirigíem les nostres empreses i altres teníem responsabilitats operatives.

Estem avesats a GESTIONAR i per tant coneixem les dificultats i les limitacions del dia a dia, per això t’entenem perfectament i som capaços de posar-nos en el teu lloc. Això ens fa tant propers als nostres clients.

Experiència global amb enfocament local.

Tant els fundadors de Stratega Consultants, com també alguns dels nostres col·laboradors, hem tingut experiència professional a l’estranger. Això ens ha donat una visió més àmplia de les maneres com es treballa en entorns empresarials diferents amb idiosincràsies culturals pròpies, i hem incorporat a les nostres pràctiques aquells aspectes que considerem que poden ser útils a les empreses del nostre país.

Però també hem treballat amb Pimes de casa i així hem també assimilat els seus reptes i necessitats. Això ens col·loca en una posició immillorable a on podem barrejar el coneixement global a les experiències locals. Som glocals!

Disfrutem amb el que fem.

Ara està de moda dir que s’és una consultora-boutique per referir-se a petites empreses molt especialitzades que ofereixen un servei a mida del client. Bé, a nosaltres no ens van gaire les modes, però això és el que sempre hem fet amb els nostres clients, per tant, devem ser també una consultora-boutique, no?

Però a nosaltres, més enllà d’etiquetes, ens agrada el pensament estratègic, sempre qüestionar el que fem, cercar constantment pels nostres client noves maneres de millorar i ser més eficients. No fem de tot, però el que fem ho fem bé -així ens ho diuen els que ens coneixen.

Qui som?

Elena Lorente

Estratègia | Finances | Legal | RRHH

Formació en Econòmiques i en Dret. Amb coneixement especialitzat en Gestió d’Inversions i en Gestió de RRHH. L’Elena ha dirigit diverses empreses, tant multinacionals com també familiars.

Enric Massó

Estratègia | Marketing i Comunicació | Tecnologia

Formació en Empresarials -especialitzat en Marketing Estratègic- i en Tecnologies de la Informació. Amb coneixements en Noves Tecnologies i en programació. L’Enric ha treballat com a consultor independent en empreses i multinacionals a diversos països a Europa.

Els nostres col·laboradors

Som petits i ens mantenim petits per poder oferir un servei d’alta qualitat a un cost raonable. Però ser petits no vol dir no tenir els recursos i la experiència adequada per poder oferir-te un servei excel·lent.

A Stratega Consultants col·laborem amb un grup de consultors interns molt especialitzats en àrees concretes de la empresa, amb els quals treballem puntualment quan el projecte ho requereix. Així, sempre tens el millor servei al preu més competitiu. Som prudents amb el teu pressupost tal i com si fos el nostre.