Som Consultors d'Empresa per a PIMEs

Pensant Com Un Client.

La clau d’un bon servei està en posar-se al lloc del client, no pas en intentar vendre productes o serveis.  Entenent com ets, què necessites, quin és el teu entorn i les teves circumstàncies… i llavors proposar. I tot això ho fem amb molt d’entusiasme, esforç, carinyo i professionalitat, aportant tota la nostra experiència. Perquè ens agrada la nostra feina i esperem que a tú també.

Els ingredients de l’èxit en cadascun dels nostres projectes son…

0%
de total atenció
per entendre perfectament el que necessites
0
cullarades de realisme
per ser-te realment útils
0mil
hores de recerca
per trobar tots els factors determinants
i... 0
cafès
per no defallir fins al final

Som diferents…

Això ho diem tots, sí… però nosaltres podem demostrar-t’ho ensenyant-te com ens agrada treballar, mostrant-te la nostra particular visió de què ha de ser una consultora i com s’ha de relacionar amb tu, i explicant-te la nostra filosofia de treball: simple, directe, parlant clar i de tu a tu. I amb un objectiu concret al final del camí: resoldre el teu  problema, solucionar el teu repte, sinó no estem fem bé la nostra feina.

Stratega Consultants no ens agrada parlar de projectes sinó de clients; ni ens agrada vendre informes, reports, estudis i propostes, sinó buscar solucions als problemes. Un client content és un consultor satisfet i orgullós de la seva feina.

Qui som?

Elena Lorente

Estratègia | Finances | Legal | RRHH

Formació en Econòmiques i en Dret. Amb coneixement especialitzat en Gestió d’Inversions i en Gestió de RRHH. L’Elena ha dirigit diverses empreses, tant multinacionals com també familiars.

Enric Massó

Estratègia | Marketing i Comunicació | Tecnologia

Formació en Empresarials -especialitzat en Marketing Estratègic- i en Tecnologies de la Informació. Amb coneixements en Noves Tecnologies i en programació. L’Enric ha treballat com a consultor independent en empreses i multinacionals a diversos països a Europa.

Els nostres col·laboradors

Som petits i ens mantenim petits per poder oferir un servei d’alta qualitat a un cost raonable. Però ser petits no vol dir no tenir els recursos i la experiència adequada per poder oferir-te un servei excel·lent.

A Stratega Consultants col·laborem amb un grup de consultors interns molt especialitzats en àrees concretes de la empresa, amb els quals treballem puntualment quan el projecte ho requereix. Així, sempre tens el millor servei al preu més competitiu. Som prudents amb el teu pressupost tal i com si fos el nostre.

Menú