[us_page_title description=”1″ align=”center”]

Uns surten, altres entren. Com tenir-ho tot lligat.

Escenari típic del nostre teixit empresarial: sagues emprenedores que funden petites empreses, s’esforcen, les fan créixer, pateixen i també gaudeixen dels seus èxits i fracassos, i algunes progressen fins fer-se de tamany mig. Però llavors arriba el moment de jubilar-se i cedir el comandament, o d’incorporar nous socis -de vegades per motius financers!-, o senzillament de començar noves aventures. Estem preparats? sabem com cal entrar (o sortir) per no posar en risc l’estabilitat i el control de la empresa?

Com ho abordem?

Des de Stratega Consultants, suggerim fer un PLA DE SUCCESSIÓ, un document que conté, de manera estructurada, aquells punts clau que cal controlar en tot moment per assegurar una transició sense sobresalts.

Calcular el valor de la funció de la persona, documentar els rols en el dia a dia de la empresa de qui se’n va, estudiar l’impacte de qui arriba a l’estructura executiva, l’equilibri de forces, veure les repercussions legals i financeres, dissenyar uns bons pactes de sortida (i d’entrada), analitzar si cal re-estructurar els rols executius per re-equilibrar tant el poder polític de la empresa com l’executiu, redefinir funcions aprofitant el canvi… i preparar a la plantilla.

Replantejant el teu model de negoci

Serveis

Creant un business plan pel dept. de RRHH

Serveis

Posant en marxa una nova idea

Serveis
Replantejant el teu model de negoci