[us_page_title description=”1″ align=”center”]

Algo ha canviat… i no saps ben bé què és?

El negoci no funciona com abans? les vendes baixen o s’estanquen? has provat de tot i ja no saps que fer per remuntar? Òbviament les causes poden ser variades, però en un món tant canviant, amb la irrupció constant de noves empreses i noves maneres de fer les coses, nova tecnologia i nous canals comercials, sovint ens trobem que el que havia funcionat fins ara ha deixat de funcionar, hom podríem dir que el nostre model de negoci com a tal s’ha quedat obsolet. I llavors què hem de fer?

Descobrint noves maneres de fer les coses

A Stratega Consultants ens preocupem constantment d’estar al dia en les noves tendències emergents per avançar-nos precisament a aquests tipus de crisis en la vida de les empreses.

No hi ha una sola fòrmula per remuntar i créixer, sovint és el retoc de moltes coses el que fa que el rumb millori: marketing, comercial, tecnologia, inversions, operacions, logística, recursos humans… Per això cal analitzar quines són les baules més dèbils i reforçar-les tot i veient, i preveient, cap a on aniran les tendències en el teu sector i en el teu entorn.

Personalitzant les solucions

Som conscients que, per motius diversos, no totes les empreses poden adaptar-se, i que de vegades algunes acabaran tancant. I si això ho veiem, ho diem, sense embuts. Però també sabem que moltes d’elles poden remuntar amb esforç i aplicant les receptes adequades per adaptar el seu model de negoci actual a les noves necessitats, exigències i maneres de fer dels consumidors.

I tot això t’ajudem a fer-ho no pas aplicant receptes màgiques extretes de estudis d’escoles de negoci estrangeres, sinó creant el “teu” propi model de negoci de futur, adaptat a les teves possibilitats reals i al teu entorn, i a la idiosincràsia del país. I ho fem a partir de les nostres experiències com a consultors en empreses de casa, com la teva.

Creant un business plan pel dept. de RRHH

Serveis

Posant en marxa una nova idea

Serveis

Ajudant-te en la transició digital

Serveis
Preparant l’empresa per a la successió
Creant un business plan pel dept. de RRHH