[us_page_title description=”1″ align=”center”]

Un pla de negoci… per Recursos Humans?

Sí, ho has sentit bé, a Stratega Consultants et proposem renovar la manera com gestiones els recursos humans a la teva empresa per a treure-li tot el suc a aquest departament. No es tracta pas de canviar o d’afegir ‘quatre procediments’ per a contractar personal, ni de fer cursets o renegociar salaris…

… es tracta de veure quin talent i quines habilitats ocultes tenim a la empresa, de veure si l’estem aprofitant correctament, de quantificar el retorn que tenim dels nostres empleats, i el més important, de veure com podem augmentar-lo amb la màxima de “fer més amb menys”.

El que crec que sé però que no sé del meu personal

Qui està fent exactament què, organització orgànica i funcional dels departaments, qui reporta a qui, quins processos hi ha establerts, quins rols i funcions, com s’interrelacionen… tot això ho tenim més o menys controlat, oi? o potser no del tot? Com a consultors ens trobem sovint que la inèrcia del dia a dia de les empreses fa que s’escapin molts d’aquests detalls i s’acabi treballant des-coordinadament, amb duplicitats i sense una línia clara de comandament. Et sona familiar, no?

Però a més, l’encasellament del personal tampoc ens deixa veure altres habilitats i talents que els empleats tenen i que ens aniria tant bé poder aprofitar. Ni tampoc les mancances, ni les aspiracions o frustracions personals que poden estar perjudicant el lloc de treball.

I de tot això, què en trec?

A Stratega Consultants et proposem aprofundir en tots aquests aspectes per descobrir els punts forts i els punts febles del processos i circuits d’informació, i del personal de la teva empresa i poder planificar accions de millora allí a on fan més falta. A través d’una consultoria podrem, conjuntament, determinar la situació actual real dels RRHH de la empresa.

No som psicòlegs, ni coaches, ni farem formació ni sessions d’autoconeixement.. som estrategues i experts en empresa, i ens enfocarem en identificar incongruències, punts crítics i oportunitats de millora per presentar-te una foto del que tens i un suggeriment del que podries fer per millorar i ser més eficients.

Ajudant-te en la transició digital

Serveis

Preparant l’empresa per a la successió

Serveis

Posant en marxa una nova idea

Serveis
Replantejant el teu model de negoci
Optimitzant els recursos